Om os

Perfektionister

Vi bestræber os på at lave vores arbejde perfekt.

Stor arbejdsmoral

Vi tager ud til dig for at arbejde, så vores fokus ligger i arbejdet og intet andet.

Smilende og imødekomende

Vi er åbne, glade samt udadvendte og vores positivitet bidrager til et bedre stykke arbejde.

Kontakt os, så svinger vi forbi til en snak og et tilbud!

Hvem er vi?

Vi er et nystartet lille el-firma, der er opstartet november 2020. Dermed ikke sagt at vi er nye inden for el-branchen, tværtimod. Vi har mere end 20 års erfaring inden for el, og vi har bevæget os inden for alle tænkelig el-områder.

Vi har som team arbejdet sammen i snart 10 år og kender derfor hinanden ud og ind, hvilket er med til at gøre at vores leveret stykke arbejde er af en særlig høj kvalitet.

Kvalitet på det leveret stykke arbejde samt en god kundeoplevelse, er noget vi går højt op i. Vi vil hellere levere et stykke arbejde som både du, som kunde, og vi, som elektrikere, er tilfredse med end at gå på kompromis grundet tidspres eller økonomiske forudsætninger. Derfor kan du forvente at, hvis du vælger at tackle din næste problemstilling vil slutresultatet være et flot gennemarbejdet produkt du, såvel os, kan kigge på med en god mavefornemmelse.

Vi levere alt fra udskiftning af din bolig-tavle, til en totalrenovering af din bolig. Vi rådgiver hele vejen igennem processen, for at vi i samarbejde med dig kan finde den bedste løsning.

Vi er uddannet inden for de nye el-tekniske regler, der trådte i kraft i sommeren 2019 og du kan derfor være sikker på, at vores arbejde lever op til alle gældende love og regler.

Lær os at kende!

Johan

Johan Mailand

Medejer

Johan

Johan Mailand

Medejer

Johan

Johan Mailand

Medejer

Julius

Julius Rosendahl

Medejer/Faglig ansvarlig

Call Now Button